PaTaThai to koncept restauracyjny oferujący najwyższej jakości kuchnie tajską. Gwarancję jakości i autentyczności stanowią kucharze pochodzący z Tajlandii.
W PaTaThai sercem naszych restauracji są kucharze, którzy z pasją i satysfakcją przywołują smaki tajskie w Polsce. Nasz zespół, składający się wyłącznie z kucharzy pochodzących z Tajlandii, łączy tradycyjne i autentyczne receptury z różnych zakątków kraju z autorskimi pomysłami, tworząc niepowtarzalne dania. Dzięki otwartej kuchni, goście mają unikalną możliwość obserwacji kucharzy przy pracy pod okiem Head Szefa Surat Butsarkhama.
Head Szef, Surat Butsarkham z pasją i zaangażowaniem kreuje wyjątkowe dania kuchni tajskiej. Pochodzący z malowniczej prowincji Udon Thani w północno-wschodniej Tajlandii, Surat przynosi do restauracji bogactwo smaków swojego rodzinnego regionu, znany z intensywnych aromatów i głębokich smaków, które charakteryzują kuchnię Isan.
PaTaThai to nie tylko kuchnia tajska, lecz także wyjątkowa oferta barowa, w której znajdziesz autorskie koktajle i napoje inspirowane Tajlandią, idealnie komponujące się z tajskimi potrawami.
„Każdy składnik, każdy smak to dla mnie kawałek historii, który chcę opowiedzieć przez moje potrawy, zainspirowane bogactem Tajlandii.”
Surat Butsarakham, Head Szef PaTaThai
Wkraczając do naszych restauracji, natychmiast zostaniesz przywitany przez zieleń, która otoczy Cię swoim kojącym urokiem. Zielone rośliny dodają świeżości i spokoju wnętrze, tworząc atmosferę jak z podróży po królestwie Tajlandii. Tutaj spotykają się zaskakujące, aromatyczne smaki kuchni tajskiej z eleganckim wystrojem, tworząc niepowtarzalną, swobodną atmosferę.
Zapraszamy do naszych trzech restauracji w Warszawie i jednej w Radomiu, gdzie każda posiada swoje unikalne piękno, ale jednocześnie gwarantuje to samo doskonałe doświadczenie kulinarne i atmosferę, która pozostanie na długo po opuszczeniu naszych drzwi.
W menu znajdują się doskonale dopasowane autorskie napoje oraz koktajle inspirowane bogactwem smaków kuchni tajskiej.
Autorskie propozycje koktajli oraz napojów na bazie starannie wyselekcjonowanych dodatków jak trawa cytrynowa, tajska bazylia, mięta, kokos czy lychee dopełnią doznania kulinarne oraz przeniosą gości restauracji w egzotyczne zakątki Tajlandii.
Na uwagę zasługują również wyjątkowe, autorskie smaki lemoniad – jak tropikalna lub coco banana. W menu znajdują się również klasyczne pozycje charakterystyczne dla tego rejonu jak świeży kokos czy herbata tajska.
Skontaktuj się z nami już dziś, aby rozpocząć planowanie swojego wyjątkowego wydarzenia, a nasz zespół z przyjemnością stworzy spersonalizowaną ofertę cateringową, która przekroczy Twoje oczekiwania.