
Restauracja PaTaThai Powiśle z prestiżowym certyfikatem Thai Select!
Restauracja na Powiślu zdobyła Thai Select, potwierdzający autentyczność tajskich smaków. To już druga nasza lokalizacja z certyfikatem!
Czytaj więcejWiosna w pełni, a wraz z nią nowe, aromatyczne propozycje w naszym menu! Przygotowaliśmy pełne smaku dania, które idealnie oddają charakter tajskiej kuchni o tej porze roku.
THUNG THONG
Chrupiące sakiewki z ciasta wonton z nadzieniem z batatów i tofu lub z krewetkami, podawane z domowym, słodkim sosem chili.
CHO CHEE GUNG
Krewetki tygrysie w aromatycznym, słodko-pikantnym sosie z czerwonej pasty curry, mleka kokosowego i liści kaffiru.
MOO WAN
Danie z woka z kawałkami wieprzowiny marynowanymi w słodkim sosie na bazie sosu sojowego, sezamu oraz chili, podawane w towarzystwie chrupiącej cebulki oraz świeżego ogórka.
SALAPAO
Puszyste, parowane bułeczki w tajskim stylu, przygotowywane na miejscu przez naszych kucharzy z ciasta wyrabianego według tradycyjnej receptury.
Wiosenne koktajle – owocowe orzeźwienie 🍹🌞
Dopełnieniem nowej wkładki są egzotyczne koktajle alkoholowe i bezalkoholowe, które zachwycają świeżością i intensywnymi smakami. W karcie znalazły się różnorodne pozycje na bazie liczi, ananasa, mango, bazylii i mięty.
Menu wiosenne dostępne we wszystkich, naszych restauracjach.
Do zobaczenia w PaTaThai!
Restauracja na Powiślu zdobyła Thai Select, potwierdzający autentyczność tajskich smaków. To już druga nasza lokalizacja z certyfikatem!
Czytaj więcejSpotkanie świąteczne w wyjątkowym miejscu i stylu? Poznaj naszą ofertę świąteczną na 2024
Czytaj więcej5 lat Tajskich Smaków w Radomiu – Niezapomniane Urodziny Pełne Atrakcji!
Czytaj więcejPaTaThai to koncept restauracyjny oferujący najwyższej jakości kuchnię tajską. Miejsce, gdzie od 2019 roku dzielimy się z Wami autentyczną pasją do kuchni tajskiej. Koncept narodził się z fascynacji Tajlandią i jej bogatą kulturą, zainspirowane licznymi podróżami po tym egzotycznym kraju. Oferujemy autentyczne doświadczenia kulinarne, które są owocem naszych odkryć od tradycyjnego Pad Thai, aromatyczne curry, tropikalne sałatki po różnorodne, zaskakujące propozycje autorskie.